Verslagen zaalvoetbal

Na een verrassende eerste seizoenshelft, zijn we begonnen aan de tweede helft van het seizoen. Met een paar leuke wedstrijden op het programma, belooft het een mooie voetbalavond te worden. Ook moet Free trees nog een wedstrijd tegen de Derde Helft inhalen, dat zal ook deze avond gebeuren. U leest alles in de verslagen van Jan Verheij

Rozendaal – Free trees

De eerste wedstrijd van vanavond word gespeeld tussen Rozendaal en Free trees. Rozendaal dat een fantastisch eerste seizoenhelft kent en stijf bovenaan de competitie staat. Daar tegenover staat Free trees die nog geen punten weet te pakken. In de 1ste minuut weet Bastian het doel te bereiken, maar Jesse heeft een geweldige reflex waarbij hij de bal met de borst uit het doel weet te houden. De wedstrijd begint rustig beide teams wachten af. Toch in de 10de schiet Gerard hard in de rechterhoek waarbij Jesse kansloos is. In de tweede helft moet Free Trees iets meer druk zetten om een beter resultaat te bereiken. In de 21ste minuut maakt Jesse een sliding waardoor Bart een vrijetrap mag nemen, maar hij schiet op de paal, daardoor ontsnapt Free trees. In de 24ste minuut onderschept Corné de bal en daardoor staat hij 1 op 1 tegenover de keeper, waarbij hij het koeltjes afmaakt en hij zet de stand op 2-0. In de 26ste minuut wordt het 3-0 waarbij Corne de assist geeft op Gerard die kan binnentikken. In de 40ste minuut scoort Bart nog op aangeven van Corne, het is 4-0 en daarna klinkt het eindsignaal van Olaf.

Impress – Agripower

De tweede wedstrijd van vanavond wordt gespeeld tussen Impress en Agripower. In de 3de minuut van de wedstrijd is het al raak, na een goede onderschepping van Kees kan Leendert-Jan de bal binnenschieten 0-1. Agripower wat zeker de favoriet in de wedstrijd is, neem ook gelijk de leiding in de wedstrijd, want in de 6de minuut weet ook Joël te scoren op aangeven van Peter: 0-2. Impress wat moeilijk aan het voetballen komt op een paar kleine kansen na. In de 18e minuut weet Joël de stand op een zekere 0-3 te zetten. Ook Jonathan weet nog te scoren met een goede counter en weer is het Kees die de assist geeft. Impress moet want gaan veranderen in de tweede helft om de wedstrijd nog spannend te maken. In de 24ste minuut weet Gerard de stand de brengen op 1-4. In de 28ste minuut maakt Leendert-jan zijn tweede van deze avond op aangeven van Jona 1-5. Impress speelt matig deze wedstrijd. In de 30ste minuut maak Gerard een eigen actie waaruit een doelpunt ontstaat 2-5. In de 33ste minuut krijgt Impress een vrije trap die wordt genomen door Christian, en die schiet hem in het dak van het doel 3-5, Impress die toch de tweede helft toe-eigent. In de 34ste minuut maakt Gerard zijn hattrick voor deze avond 4-5. In de 36ste minuut krijgt Agripower nog een penalty maar deze weet Joel niet te benutten. Zo eindigt de wedstrijd in het voordeel van Agripower.

 

FC Sip – Flying legends

De derde wedstrijd wordt gespeeld tussen FC SIP en Flying legends. Beide ploegen hebben al jaren niet zo goede start gemaakt in de competitie zoals nu. Maar ook deze wedstrijd zijn er maar 3 punten te behalen. In de 5de minuut krijgt Marien een goede kans maar de bal raakt het houtwerk. De eerste helft blijft rustig op een paar kleine kansen na. Pas in de tweede helft wordt het echt spannend, want in de 22ste minuut weet Marien de bal in het doel te krijgen 1-0. In de 24ste minuut krijgt ook Christian een kans, maar Luuk redt. In de 26ste scoort Arie vanuit de corner en is het 1-1. In de 28ste minuut lijdt Flying Legends balverlies voor eigen doel wat cruciaal is, en Timo weet hiervan te profiteren op aangeven van de nieuwkomer Jan-Willem. Het spel blijft alle kanten opgaan, want in de 30ste minuut weet Arie het te vinden, na het goede wegdraaien bij de tegenstander 2-2. In de 35ste minuut weet Christian te scoren met een afstandsschot en brengt de stand op 3-2. Maar het blijft spannend want Arie maakt zijn hattrick voor deze avond 3-3. Toch laat Fc sip hier geen gras over groeien en net voor het eindsignaal schiet Marien Fc sip naar de overwinning.

 

Free Trees – De Derde helft

De Derde Helft dat nog maar 1 punt wist te pakken gaat vanavond vol voor de drie punten, die hard nodig zijn. Free trees dat eerder al punten verloor tegen Rozendaal deze avond, maar zeker niet slecht uit de voeten kwam. In de 2de minuut is het gelijk raak Niek schiet de bal binnen op aangeven van Maarten 1-0. Maar in de 5de minuut weet ook Jan te scoren op aangeven van Henry en brengt de stand op gelijke hoogte 1-1. In de 10de minuut krijgt De Derde helft een vrije trap die Leon aflegt op Derrick en die de bal hard binnen schiet 1-2. In de 12de minuut countert Free trees en Joost legt de bal af op Joel die kan binnenschieten 2-2. De tweede helft begint goed voor De Derde helft als ook Arwin het doel weet te vinden na een geweldige solo actie 2-3. In de 25ste minuut maakt Derrick een onverwachte schijnbeweging naar links en weet de bal binnen te schieten 2-4. In de 30ste minuut weet Free trees terug te komen want Maarten schiet door de benen van de keeper 3-4. In de 32ste minuut gaat Derrick op snelheid langs de verdediging van Free trees en legt de bal af op Jan die prima de bal binnenschiet. In de 34ste minuut een dubbele 1/2 tussen Jan en Derrick en Jan weet de bal tussen de palen te krijgen 3-6. In de 38ste schiet Derrick zijn 3de doelpunt binnen 3-7 en daarmee sluiten we een prima voetbalavond mee af.