Wie zijn wij?

Stichting Nieuw-Lekkerlandse Zaalvoetbal (SNZ) is opgericht in het voorjaar van 2008. De stichting zet zich in voor zaalvoetbalwedstrijden in Nieuw-Lekkerland. Dat houdt onder andere in dat de stichting elk jaar een recreatieve zaalvoetbalcompetitie organiseert voor teams uit de omgeving. Daarnaast zal de komende jaren gekeken worden of er activiteiten naast de bestaande competitie georganiseerd kunnen worden. Dit met het oog op de uitbreiding van de stichting en het zaalvoetbal in Nieuw-Lekkerland.
Er kan bij uitbreiding van de activiteiten gedacht worden aan bekertoernooien, een promotie- en degradatiesysteem en toernooien in samenwerking met extern actief zijnde teams.

Pieter-Jan van Tilborg, Tim den Ouden en Christian Verwoerd zijn de oprichters van de stichting en haar competitie. Omdat zij merkten dat vanaf 2006 steeds meer gevoetbald werd in Sporthal de Klipper, werd besloten om zaalvoetbaltoernooien te organiseren. Na het succes van twee zaalvoetbaltoernooien met acht teams, kwam het idee om een zaalvoetbalcompetitie op te richten. Deze competitie is opgezet in 2008 en ook de stichting en het bestuur werden opgericht. Corné van Tilborg is vanaf september 2009 ook bestuurslid geworden. Vanaf seizoen 2011-2012 zijn de bestuurstaken van Tim en Christian overgenomen door Jeroen den Ouden en Nick Stam.

Op dit moment draait een jeugdige competitie met negen teams en 18 speelronden. Er wordt gespeeld in Sporthal de Klipper. Alle wedstrijden worden gespeeld op zaterdagavonden van 19.15 – 23.00 uur. Het competitieschema is te downloaden vanaf deze website.

SNZ volvoert ook veel bijkomende taken, zoals het aansturen van scheidsrechters. De scheidsrechters zijn afkomstig uit de teams die in de competitie spelen.
In de toekomst hopen wij elk jaar een stap verder te kunnen zetten naar een mooi zaalvoetbalseizoen.